The Fact About نیلینگ That No One Is Suggesting
The Fact About نیلینگ That No One Is Suggesting
Blog Article
ميخ ها تا حد کمي در خمش و برش کار مي کنند و کشش درون آن ها ناشي از نيروي اصطکاکي موجود بين ميخ و خاک می باشد. مصالح کششي مورد استفاده در اين روش پيش تنيده نبوده و براي ايجاد نيروي کششي در آنها خاک بايد تغييرمکان جانبي داشته باشد. يعني عملا تا موقعي که خاک در حالت فعال قرار نگرفته باشد ميخ، خالي از هرگونه تنش کششي خواهد بود.
این وسیله شامل مجموعه تزریقی است که از بخشهای میکسر اولیه، ثانویه و پمپ تزریق تشکیل شده است. در ابتدا، دوغاب در میکسر اولیه به عمل آمده و سپس به داخل همزن ثانویه ریخته میشود و در نهایت، با استفاده از پمپهای مخصوص تزریق، به خاک منتقل میگردد.
این روش در ۶ مرحله اصلی اجرا شده و میتواند به عنوان یک روش نگهدارنده موقت بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
همانگونه که استفاده از تری دی پانل در صنعت ساختمانسازی میتواند مزیتها و معایب متعددی داشته باشد، استفاده از نیلینگ نیز میتواند در مقایسه با روشهایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … از مزیتها و ایرادات مختلفی برخوردار خواهد بود. از مهمترین مزیتهای این روش میتوان به نیاز به مصالح کم، سرعت اجرای بالا، هزینه کم، نیاز به فضای کم، امکان تغییر شیب راحت و رفع برخورد گمانهها، افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک توسط تزریق دوغاب و … اشاره کرد.
نیلینگ در گودبرداری یکی از روشهای اصلی به شمار میآید که جهت مقاوم سازی و پایدار کردن سازه (به خصوص درزمان و پروژههای کوتاه مدت) استفاده میشود.
در این فرایند از میخهای فولادی به همراه دوغاب سیمان به منظور ثابت کردن گود استفاده میشود.
در این مرحله میلگردهای فولادی به عنوان میخ یا نیل، در طول و ضخامت مورد نیاز داخل این گمانهها قرار داده میشوند. و با وظیفه جلوگیری از رانش و ریزش خاک عمل میکنند.
اگر این گونه خاکها کاملا خشک بوده و شامل مصالح ریز دانه نباشند یا هیچ گونه سیمانتاسیون طبیعیای از خود نشان ندهند، فاقد چسبندگی ظاهری هستند.
پایدارسازی گود در روش نیلینگ نسبت به انکراژ سریعتر انجام میشود
اگر میخها در تراز پایینتر از سطح ایستابی قرار گیرند، باید آب زیرزمینی تاثیر منفی روی مواردی مانند دیواره گودبرداری نیلینگ یا سینه کار، مقاومت چسبندگی میان دوغاب و خاک محصورکننده آن، یکپارچگی و پایداری سیستم نیلینگ (مانند خودن شدن میخها) نداشته باشد.
لیست قیمت صفحه اصلی » بلاگ » نیلینگ (میخکوبی) چیست؟
در شکل روبرو مراحل اجرایی این روش بطور شماتیک ارائه شده است. در مرحله اول یک دیوار نگهبان اجرا می گردد. در مرحله دوم خاکبرداری تا تراز نصب اولین ردیف انکرها انجام می گردد. در مرحله سوم حفاری گمانه جهت اجرای انکر انجام می گردد. در مرحله چهارم تزریق و در مرحله پنجم پس از گیرش دوغاب عملیات کشش و خاکبرداری و اجرای پوشش بتنی انجام می گردد.
چنانچه وضعیت خاک به لحاظ استحکام مناسب بوده و شرایط آب زیر سطحی نیز مساعد باشد می توان اجرای دیوار را نیز به صورت مرحله به مرحله همزمان با اجرای طبقات از بالا به پایین انجام داد.
سطح ایستایی آب یکی از پارامترهای مهندسی است که بر سیستمهای مهاربندی و میخ گذاری شده تاثیر قابل توجهی میگذارد.